Tíz napirendi pont

2019.02.08. 07:00

Új vezetőségi tagokat választott a Nagykanizsai Honvéd Egyesület

A Honvéd Kaszinóban tartotta csütörtökön tisztújító közgyűlését a Nagykanizsai Honvéd Egyesület.

Szabó Zsófia

Tarr Ernő, az egyesület elnöke értékelte az elmúlt évet

Fotó: Szakony Attila

Az eseményen tíz napirendi pontot tárgyaltak. Hajduk Zoltán nyugállományú őrnagy köszöntője után Tarr Ernő nyugállományú ezredes, az egyesület elnöke elsőként a szervezet elmúlt, mozgalmas esztendejét értékelte.

Kiemelte: 139 főt számláló egyesületük a város egyik legnagyobb közössége. Az elnökség rendszeresen részt vesz a városi eseményeken, emellett, saját szervezésű programokat havi rendszerességgel tartanak.

– A közösségépítésre is nagy figyelmet fordítunk – fogalmazott Tarr Ernő. – Részt vettünk, többek között, a Honvédségi Nyugdíjasklubok Országos Szövetségének rendezvényein, illetve a Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda munkáját is segítettük.

Tarr Ernő, az egyesület elnöke értékelte az elmúlt évet
Fotó: Szakony Attila

Külföldi kapcsolataink közül a horvát Perlak Nyugdíjas Egyesülettel élénkül az összetartás – mondta a nyugállományú ezredes.

A közgyűlésen elhangzott: az egyesület gazdasági, pénzügyi helyzete jó. A támogatások megpályázásához az egyesületnek meg kell ragadnia a lehetőségeket a jövőben.

Az ülésen új vezetőséget is választottak a tagok, mivel a régi megbízatása lejárt. Az egyesület elnöke az elkövetkezendő négy évben is Tarr Ernő nyugállományú ezredes lesz, míg a titkári feladatot Geiger László nyugalmazott rendőr alezredes látja el. A felügyelőbizottság vezetése pedig a jövőben Regős Zoltán nyugállományú őrnagyra hárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában