Három nyelven

2019.02.09. 07:00

Megjelent Lenti városának éves programfüzete

Pénteken sajtótájékoztatón mutatta be Horváth László polgármester a magyar, német és angol nyelven megjelent idei városi programfüzetet.

Korosa Titanilla

Horváth László a programfüzettel

Fotó: Korosa Titanilla

A település 40 éves évfordulója alkalmából új dizájnt kapott a kiadvány, az események közti eligazodást különféle színek is segítik. Tartalmazza a füzet az önkormányzat, a városrészek, kulturális intézmények, civil és sportszervezetek rendezvényeit.

– Mintegy 150 különféle programot tartunk idén, a legnagyobb rendezvények egyike a zenés Lenti Nyári Esték június 21. és augusztus 24. között, néhány műsorra a gyógyfürdőben kerül sor – közölte a polgármester.

Horváth László a programfüzettel
Fotó: Korosa Titanilla

– A fellépők közt lesz például a Csík és az Ismerős Arcok zenekar is. A termálfürdő önálló programokat is kínál a vendégeknek, egyebek mellett latinos és magyaros napokat. Nagyobb rendezvényünk lesz még a táncverseny, az őszi fesztivál, Lenti ad otthont a négy város jubileumi labdarúgó-tornájának, valamint szeretnénk a Tour of Slovenia magyar szakaszát idén is biztosítani. Júliusban pedig erős emberek világbajnoki versenyének adunk otthont.

Horváth László hozzátette: az eseménynaptárban szereplő rendezvények mellett további programok is várhatók év közben. Az ingyenes kiadvány a napokban jut el a háztartásokba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában