Virágos Magyarországért Mozgalom

2018.12.04. 15:00

Emlékfát ültettek Zalakaroson

Huszonöt éves a Virágos Magyarországért Mozgalom, ennek apropóján a szervező Magyar Turisztikai Ügynökség emlékfát adományozott a versenyben részt vevő 324 településnek, köztük Zalakarosnak.

Horváth-Balogh Attila

Novák Ferenc ültette el az oszlopos gyertyánt Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Az oszlopos gyertyánt a közterületeket kezelő Karos Park Kft. munkatársai segítségével ültette el a termáltó sarkánál tegnap Novák Ferenc polgármester. Az esemény rangját emelte, hogy műsorral kedveskedtek az óvodások.

– Ezt az emlékfát annak a versenynek az emlékére ültethetjük el, amelyben Zalakaros a kezdetek óta részt vesz – jelentette ki Novák Ferenc.

Novák Ferenc ültette el az oszlopos gyertyánt Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

– 2002-ben a megmérettetésen országos elsők lettünk, 2003- ban ezüst minősítést szereztünk Európában, s azóta is számos díjat elhoztunk. Idén a Magyar Önkormányzati Főkertész Szövetség különdíját vehettük át. A polgármester hozzátette: Zalakaros önkormányzata és lakói számára fontos, hogy a közterületek tiszták, rendezettek, virágosak legyenek – ez számukra presztízskérdés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában