Az idősek tiszteletére

2018.12.27. 09:00

Az összes lakó meghívást kapott a felsőszenterzsébeti ünnepségre

Mindössze 18 fő lakja a zalai kisközséget, így a szépkorúak tiszteletére megrendezett ünnepségre a falu valamennyi lakosa meghívást kapott. A még az elmúlt hét végén megtartott esemény a település karácsonyi rendezvénye is volt egyben.

Gyuricza Ferenc

Kálmán Elek polgármester a kilencvenesztendős Rácz Pálnét köszönti Fotó: Gyuricza Ferenc

Kálmán Elek polgármester az ünnepséget felvezető rövid beszámolójában a falut érintő főbb fejlesztési programokról beszélt. Kiemelte a közlekedési infrastruktúrát érintő munkálatokat, hiszen 2018-ban e területen érték el a legnagyobb eredményeiket. Mint mondotta: a részben állami támogatással, részben önerőből megvalósult fejlesztéseknek köszönhetően már csak egy olyan rövidke útszakasz található a településen, amely javításra szorul. 2019-ben ennek a bazaltdarával történő felújítását is szeretnék megvalósítani, de a faluház renoválása, a falak nedvesedésének megszüntetése is a jövő feladata.

Kálmán Elek polgármester a kilencvenesztendős Rácz Pálnét köszönti Fotó: Gyuricza Ferenc

– A kormány szándékával összhangban olyan viszonyokat szeretnénk teremteni Felsőszenterzsébeten, amelyek élhetővé teszik a települést, s vonzóvá a falusi életet – emelte ki a polgármester, majd külön is köszöntötte a falu legidősebb lakóját, a kilencvenedik életévét a közelmúltban betöltött Rácz Pálnét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában