Köszönet napja

2018.11.06. 07:00

Várja a javaslatokat a nagykanizsai egyesület

Idén is megrendezi decemberben a Köszönet Napja díjátadóval egybekötött szakmai konferenciáját a helyi Civil Kerekasztal Egyesület. Az ünnepségen ismét elismeréseket adnak át az arra érdemes civil embereknek, szervezeteknek.

Szabó Zsófia

A részletekről tartott tegnapi sajtótájékoztatón Lengyák István, az egyesület soros elnöke jelezte: hat kategóriában várják a javaslatokat a jelöltekre.

– Az év civil embere, önkéntese, közössége, fiatalja, mecénása és szponzora kapja ezúttal is az erkölcsi díjat. Olyanok, akik kimagasló, mások számára példa értékű tevékenységet végeznek. A jelöltekre november 23-ig lehet javaslatot tenni az egyesület már ismert elérhetőségein, köztük a közösségi oldalon és személyesen, az irodánkban is – mondta Lengyák István.

Budavölgyi Kálmán ügyvezető elnök hozzátette: a díját­adót december közepén tartják. A kitüntetéseket Varga László kaposvári megyés püspök adja át a rendezvénynek helyet adó Halis István Városi Könyvtárban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában