Ideiglenes helyre telepítik át a járatokat

2018.11.22. 07:00

Pénteken zárják le a buszpályaudvart Lentiben

Pénteken 15 órától lezárják a városban az autóbusz-állomást a kezdődő átépítési munkálatok miatt – tájékoztatott a közlekedési társaság.

Korosa Titanilla

Megállni tilos és sebességkorlátozó táblát is kihelyeztek a Szövetkezeti utcában, ahol az ideiglenes buszpályaudvart kialakítják Fotó: Korosa Titanilla

Az ideiglenes buszpályaudvart a Szövetkezeti utcában helyezik el, ahol 6 kocsiállásról indulnak járatok – az eddigi 7-es kocsiállás járatai a 3-as, a 8-asé pedig az 1-es beállóról. A járatok menetrendje változatlan, az áthelyezés megállóhely-kimaradást nem okoz.

Az ideiglenes autóbusz-állomásról az indulás a Szövetkezeti utca–Kossuth út, míg az érkezés a Kossuth út–Ifjúság u.–Szövetkezeti u. útvonalon történik, kivéve a Pető úti óvoda érintésével közlekedő járatokat. Az autóbusz-állomásról induló és érkező valamennyi országos, regionális és helyi autóbuszjárat útvonala megnő, amit a díjszabásban nem érvényesítenek. A korábban megváltott bérletjegyeket a továbbiakban is elfogadja a busztársaság, továbbá a menetjegyek ára az építési munkálatok ideje alatt nem változik. Az ideiglenes autóbusz-állomáson az információs szolgálat és a bérletpénztárak változatlan nyitvatartás mellett működnek.

(Kiemelt kép: Korosa Titanilla/Zalai Hírlap)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában