Felhívás

2018.11.16. 11:49

Figyelem! Útlezárások lesznek Hévízen

Hévíz Város Önkormányzata tájékoztatta a lakosságot, hogy az utakat érintő felújítás miatt hol kell fennakadásokra számítani a napokban.

zaol.hu

Fotó: Hévíz Város Önkormányzata/Facebook

A Széchenyi utca felújítása olyan szakaszba jutott, hogy a Nagyparkoló bejárata és az Erzsébet királyné utca közötti szakaszt ideiglenesen a gépjárművek elől le kell zárni. A forgalom irányító a lezárt szakaszon lévő ingatlanok tulajdonosainak és vendégeinek gépkocsiját be fogja engedni, áll bejegyzésükben az információ.

A Széchenyi utca Erzsébet királyné utca feletti szakaszai a Nagyparkolón keresztül, a Jókai és Attila utcák igénybevételével lesznek megközelíthetőek. Az Attila utcából továbbra is csak jobbra lehet kikanyarodni. A Petőfi és Erzsébet királyné utcák forgalmi rendje nem változik, azonban az Erzsébet királyné utcából csak balra lehet kanyarodni.

Az ideiglenes forgalmi rend várhatóan november 21-25-ig lesz érvényben.

Az új forgalmi rend kitáblázásáról, a terelő utak jelöléséről az Önkormányzat gondoskodik.

Fotó: Hévíz Város Önkormányzata/Facebook

Ezen kívül továbbá arra is figyelmeztetnek, hogy a Park utca és a Kossuth utca kereszteződésében található széttört beton vízelvezető folyókát és a rácsok javítási munkálatait is végzik, a csapadék csatornakezelésének részeként.

A kivitelezés miatt a Park utcát a Kossuth utca végénél ideiglenesen elzárják a forgalom elől a 2018. november 20-24-ig terjedő időszakban. A jelzett napokban a Park utca zsákutcaként funkcionál, melyet a Vörösmarty utca felől lehet megközelíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában