Idősek hónapja

2018.10.11. 15:00

Nyugdíjasok rejtvényfejtő versenye Zalaegerszegen

Rejtvényfejtő versenyt szervezett szerdán, az idősek hónapja rendezvénysorozat részeként a Keresztury VMK.

HP

Munkában a volános csapat (balról): Imrei Mária, Fehér Rudolfné, Karakai Lajosné, Ekler Kálmánné és Tomor Józsefné Fotó: Katona/Zalai Hírlap

A művelődési ház színházterme megtelt a nyugdíjasklubok asztalok körül helyet foglaló csapattagjaival, akiket Velkey Péter, a polgármesteri hivatal humánigazgatási osztályvezetője köszöntött, s kívánt izgalmas rejtvényfejtést.

A rendezvény fő szervezője, Hutnik Eszter idősügyi szakreferens elmondta: az első alkalommal megtartott versenyre a város nyugdíjas szervezeteitől tizennégy, öt-öt főből álló csapat nevezett be. A versenyzők minden csapata ugyanazt a nyolc rejtvényt kapta feladatul: többek között sudokut, poénvadászatot és szókereső típusú játékokat.

Munkában a volános csapat (balról): Imrei Mária, Fehér Rudolfné, Karakai Lajosné, Ekler Kálmánné és Tomor Józsefné Fotó: Katona/Zalai Hírlap

Izgalmas délutánon vettek részt a nyugdíjas versenyzők, hiszen a jó megfejtésen kívül a zsűri a megoldásokra fordított időt is figyelembe vette az értékelésnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában