Eszmecserét tartottak a civilek

2018.09.23. 18:53

A letenyei egyesület vezetője is Nagyasszony díjat kapott

Szombaton civil napot rendezett a határ menti kisvárosban a Letenyéért Közéleti Egyesület.

Mirkó Imre

A civil napon a MURA Dance tánccsoport is fellépett Fotó: A szerző

Az általános iskolában megtartott program helytörténeti vetélkedővel kezdődött, amelyen helyi fiatalok vettek részt, majd a civil szervezeti vezetők kerekasztal beszélgetése volt soron, amelyre a letenyeieken kívül érkeztek Nagykani­zsáról, Murakeresztúrról, Tót­szentmártonból is. A közös eszmecserén az önkormányzaton túl, 22 civil szervezet képviseltette magát.

A civil napon a MURA Dance tánccsoport is fellépett Fotó: A szerző

Az ünnepélyes megnyitón Farkas Szilárd letenyei polgármester és Ráczné Lánczok Zsuzsanna, az egyesület elnöke köszöntötte a jelenlévőket, majd a Főnix Nagyasszonyok Egyesületének díjátadó ünnepsége következett, amely során a szervező letenyei egyesület vezetője is Nagyasszony díjat kapott.

Az ezt követő kulturális műsorban többek között felléptek a letenyei művészeti iskola táncosai, a murakeresztúri Mura Dance tánccsoport és a tótszentmártoni tamburások. A programot helyi kézművesek bemutatkozása színesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában