Bor­ünnep

2018.08.22. 13:00

A finom borok és a jó zenék ünnepe volt Hévízen

A hetedik Hévízi Bor­ünnep legnagyobb érdeklődéssel várt szuperprodukciója Jenny Berggren augusztus 20-i fellépése volt. Az Ace of Base-alapító a svéd zenekar legnagyobb slágereit adta elő több ezer rajongó előtt, magyar muzsikusok kíséretében.

Varga Lívia

Jenny Berggren az Ace of Base slágereit hozta el Fotó: PÁ

A borünnep öt napja alatt hévíziek, valamint magyar és külföldi vendégek töltötték idejüket az esténként lampionfénybe borult belvárosban, ahol kiváló térségi és hazai borok, kézművesek és bőséges gasztronómiai kínálat várta az érdeklődőket. A Deák és a Festetics téri színpad előtt is nagy volt a nyüzsgés, a muzsika szerelmesei a legkülönfélébb műfajokban, nagyszerű előadókkal találkozhattak a koncerteken.

Jenny Berggren az Ace of Base slágereit hozta el Fotó: PÁ

Az operettől a dzsesszig, a dixielandtől a retróig bőséges volt a kínálat – itt volt Koós Réka, Gallusz Niki, Mujahid Zoltán és a Budapest Jazz Orchestra is. Jenny Berggren pedig komplett Ace of Base-programot adott elő olyan slágerekkel, mint az All That She Wants, a Happy Nation és a The Sign.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában