KÜZDÖTTEK A REND ŐREI

2018.07.11. 17:40

Nemzetközi Vízi Játékokat és Családi Napot tartottak a zalaegerszegi Gébárti tónál

2018. július 8-án az IPA Zala Megyei Egyesülete a Zalaegerszegi Gébárti tónál lévő Aquatherma Termálfalu és Kempingben rendezte meg VII. Nemzetközi Vízi Játékok és Családi Nap elnevezésű rendezvényét.

zaol.hu

A megmérettetésen a rendőrség 3 hazai és egy szlovén, a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet pedig egy csapattal képviseltette magát. A verseny során különböző ügyességi feladatokat kellett végrehajtani kenukkal, kajakokkal (pl.:manőverezés 4 személyes kenuval, kötélhúzás kenuval, gyorsasági verseny).

Fotók: IPA Zala Megyei Egyesülete

Intézetünk 4 fős csapata (Szita Péter bv. százados, Baráth Gábor bv. törzszászlós, Szalay Csaba bv. törzszászlós és Lévai Zoltán bv. őrnagy) mindvégig kiemelkedő teljesítményt nyújtott, így végül első helyezést elérve a dobogó legfelső fokára állhattak.

Ez úton is gratulálunk nekik! Fotók: IPA Zala Megyei Egyesülete

*Az IPA (International Police Association) egy Nemzetközi Rendőrszervezet, melynek tagjai világszerte a rendvédelmi szervek aktív és nyugalmazott állományából kerülnek ki. Nem csak országosan, de a határokon túlnyúlóan is biztosítja a rendőrök, valamint a vám- és pénzügyőrök közötti tapasztalatcserét, a szakmai és baráti kapcsolatokat.

 

A szervezet eszperantó jelszava: SERVO PER AMIKECO (Barátsággal szolgálni)

Forrás: bv.gov.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában