Megvédték a diplomát

2018.06.12. 16:20

Záróvizsgáztak a hallgatók a keszthelyi Georgikon Karon

Felsőoktatási szakképzési, alap, mesterszakon és szakirányú továbbképzésen tanult hallgatók adtak számot tudásukról Keszthelyen a képzés végén a Pannon Egyetem Georgikon Karon kedden, s egy vizsgabizottság előtt még szerdán is.

Keszey Ágnes

Képünkön a diploma birtokában végezhető szakirányú továbbképzési szakon talajtani szakmérnöknek tanult Erdős Zsuzsa a vizsgabizottság előtt, a képen szemben dr. Polgár J. Péter dékán

14 bizottság vizsgáztatott kedden Keszthelyen, a Georgikonon, így a hallgatók nagy része már megvédte diplomáját és számot adott tudásáról. Néhányan szerdán kerülnek sorra: a szőlész, borász és kertész hallgatók létszáma olyan magas, hogy náluk két nap szükséges minderre. Jövő héten a székelyudvarhelyi képzési helyen vizsgáznak az ott tanulók. Összesen 173 hallgató jelentkezett a záróvizsgákra.

Képünkön a diploma birtokában végezhető szakirányú továbbképzési szakon talajtani szakmérnöknek tanult Erdős Zsuzsa a vizsgabizottság előtt, a képen szemben dr. Polgár J. Péter dékán

- Amikor az ember végigmegy a folyosókon, látja hogy kétségbeesett arcok nincsenek, de a lámpaláz megvan. A felkészülés sikeres szokott lenni: az oktatók és hallgatók közös munkája megadja azt az eredményt, hogy nem kell összeszorult gyomorral bemenni. Én úgy látom, hogy mosolyogva jönnek ki a vizsgáról – adott hangulatjelentést dr. Polgár J. Péter, a PE Georgikon Kar dékánja. A végzősöket nem csak oktatóik hallgatták meg és értékelték, a vizsgabizottságokban dolgoztak hatóságok, szakmai szervezetek, cégek képviselői is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában