Nemzeti összetartozás napja

2018.06.05. 13:00

Mázsánál több volt az összes fogás a lendvadedesi horgászversenyen

Nyílt horgászversenyt rendezett vasárnap a Tenkevölgye Természetvédő és Sporthorgász Egyesület a helyi víztározón.

Korosa Titanilla

Balról Szabó Sándor, a szervező egyesület elnöke, Gerencsér Dániel, Schrettner Szabolcs, Szabó Gábor Fotó: Korosa Titanilla/Zalai Hírlap

A nemzeti összetartozás napja alkalmából rendezte meg a versenyt a horgászegyesület, illetve a nemzetközi kapcsolatokat is erősítették, hiszen a szomszédos Szlovéniából is érkeztek nevezők. A megmérettetésre 31 horgász regisztrálta magát, minden nevező fogott halat, az átlag fogás 4 kilogramm körül volt, míg összesen több mint 100 kg hal akadt horogra. A szervezők tájékoztatása szerint a házigazda egyesület tagjai közül is többen képviseltették magukat a versenyen. Az időjárás is ideális volt a horgászathoz, a vihar elkerülte a tó környékét. A legjobb eredményt Schrettner Szabolcs érte el 12,53 kilogrammal a házigazda egyesületből, második lett Gerencsér Dániel 9,95 kilogrammal Szlovéniából, harmadik pedig a zalaszentbalázsi Szabó Gábor 6,95 kilogrammal.

Balról Szabó Sándor, a szervező egyesület elnöke, Gerencsér Dániel,
Schrettner Szabolcs, Szabó Gábor Fotó: Korosa Titanilla/Zalai Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában