Fontos a példamutatás

2018.04.27. 11:10

Elültették a férfi felelősség fáját Hévízen

Faültetéssel hívták fel a figyelmet a férfiak családi és társadalmi felelősségvállalásának, értékközpontú példamutatásának fontosságára a minap a fürdővárosban.

Varga Lívia

Bedő Imre és Papp Gábor faültetés közben Fotó: Antal Anita

A férfi felelősség fáját, azaz a jövőt, a családok szoros kötelékét szimbolizáló diófacsemetét Papp Gábor polgármester és Bedő Imre, a Férfiak Klubja elnöke ültette el a Tavirózsa utcában, a multifunkciós sportpálya és a szenior játszótér közötti területen.

Bedő Imre és Papp Gábor faültetés közben Fotó: Antal Anita

Bedő Imre kiemelte: fontos, hogy ilyen szimbólumokkal is felhívják a figyelmet arra, hogy a családközpontú, jövőorientált, a fiatalabb generációk számára mintaértékű férfiakra ma nagyobb szükség van, mint valaha. Ezt szolgálja a Férfiak Klubja országos méretű társadalmi projektje, melynek keretében Kárpát-medence-szerte számos településen elültetik a férfi felelősség fáját, amely tucatnyinál is több városban már megtalálható, s idén tavasszal további húsz diófacsemetével bővül a sor. Papp Gábor polgármester kiemelte: a klub céljaival családfőként és Hévízen élő férfiként is maximálisan egyetért, ezért is támogatta a faültetés gondolatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában