II. LövőTalent

2018.03.26. 16:45

Tehetségek váltották egymást a színpadon Zalalövőn

Vers- és prózamondók, énekesek és hangszeres zenészek, valamint táncosok adtak számot tudásukról szombaton a Salla Művelődési Központban. A városban második alkalommal szervezték meg a LövőTalent elnevezésű tehetségmutatót.

Gyuricza Ferenc

A Kis Táncoló Talpak csoport a színpadon Fotó: Gyuricza Ferenc/Zalai Hírlap

A rendezvényen 16 produkciót láthatott a közönség, kicsik és nagyok, fiatalabbak és idősebbek, szólisták és csoportok léptek fel.

- Tavaly rendeztük meg az első LövőTalent bemutatót, és mi magunk is meglepődtünk azon, hogy mekkora érdeklődés mutatkozott iránta, mind a szereplők, mind a nézők részéről – emelte ki Bischofné Hesinger Katalin művelődésszervező. – Büszkék vagyunk arra, hogy ennyi tehetség él a városban. A program bemutató jelleggel, nem versenyszerűen zajlik, az volt a cél, hogy mindenki jól érezze magát.

A Kis Táncoló Talpak csoport a színpadon Fotó: Gyuricza Ferenc/Zalai Hírlap

A szereplők kivétel nélkül helybéliek voltak, vagy egyéb módon kapcsolódtak a városhoz. A legtávolabbról Földvári-Nagy Klaudia érkezett, aki a híres filmrendező, Tim Burton egy groteszkjét adta elő.

- Az irodalomról általában azt gondoljuk, hogy az valami nagyon komoly és magasztos művészet, holott szórakoztató és meghökkentő is tud lenni – mondta a választása kapcsán.

Bischof András zenés produkcióval állt ki a közönség elé, a Trónok harca betétdalát játszotta elektromos gitáron.

- Engem elsősorban színjátszóként ismerhet a zalalövői közönség, így ez most újdonság volt számukra – jelentette ki. – A LövőTalent egyik fő vonzereje éppen az, hogy nagyon sokan olyan oldalukat mutathatták meg, amit kevésbé ismertek az emberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában