Évindító

2018.01.30. 11:03

Ismertették terveiket az idősek érdekében Zalaszentgróton

A járási Idősek Tanácsa az elmúlt héten tartotta évindító összejövetelét a zalaszentgróti városházán.

Szalay Csaba

A jövőre és az együttműködésre koccintottak. Balról Baracskai József, jobbról a második a hátsó sorban Dudás Gyula Fotó: Bonyhárdné Purger Nikoletta

Bevezetőben Baracskai József polgármester értékelte a tanács eddigi munkáját, beszélt az önkormányzat időseket érintő terveiről, majd a sikeres együttműködésre koccintott a jelenlévőkkel.

A továbbiakban Dudás Gyula, a Mozgássérültek Zala Megyei Egyesületének elnöke ismertette tevékenységüket, és pártfogói együttműködést ajánlott a tanácsnak. Elmondta, hogy adománygyűjtő akcióikban komoly segítségre számíthatnak a megye kereskedőitől, vendéglátósaitól, s kiemelte, hogy az egerszegi küzdősport egyesülettől is. Nemcsak elfogadnak, hanem ők is adományoznak, például idősotthonoknak és a zalaszentgróti Koncz Dezső intézménynek. Kérte a tanács tagjait, hogy segítsenek a rehabilitációról és a fogyatékkal élők ellátásáról szóló ismeretterjesztő munkában.

A jövőre és az együttműködésre koccintottak. Balról Baracskai József, jobbról a második a hátsó sorban Dudás Gyula Fotó: Bonyhárdné Purger Nikoletta

A járási hivatal vezetője, Rétvári Róbert bemutatta a hivatal szerteágazó tevékenységét a tanácsülésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában