Gyilkosság, helyszíni riport

2017.09.25. 15:09

Családi tragédia Várföldén – Frissítve

Meg nem erősített információk szerint gyilkosság történt hétfőn az egyik Petőfi utcai lakóházban Várföldén.

Szabó Zsófia

A rendőrség tájékoztatása szerint délelőtt kaptak értesítést arról, hogy a faluban az egyik ház udvarán holtan találták az ott lakó házaspárt. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a nő halálát idegenkezűség okozta, míg a férfi önkezűleg vetett véget életének.

 

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Az egyébként csendes, dél-zalai kis falu felbolydult a történtek miatt. Annak, hogy holtan találtak egy helyi, rendezett anyagi körülmények közt élő párt, hamar híre ment.

Többen azt állították a községben: ugyan egy fedél alatt élt és közös vállalkozásban dolgozott a férfi és a nő, már korábban elváltak. A szóbeszéd szerint a férfi ebbe nem tudott beletörődni...

A pár közvetlen szomszédjában élő Balázs András noha otthon volt, nem hallott sem veszekedést, sem lövést.

– Arra lettem figyelmes, ezúttal nem láttam őket munkába menni reggel – mondta a férfi. – Szépen éltek, mindenük megvolt. Két lányuk is volt. Nagyon meglepett, ami történt. Nem sejtettem, hogy valami nincs nálunk rendben – így az elhunyt pár szomszédja, Balázs András.

 

Korábbi cikkünk az esetről itt olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában