Ide vonultak az egységek pénteken és szombaton

2024.05.26. 11:30

Tűzoltói beavatkozások Zala vármegyében

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére pénteken és szombaton az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek, írja a katasztrófavédelem.

Zaol.hu

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Fotó: Gorodenkoff

Péntek

13:23 | Lenti: Kerítésnek ütközött és fennakadt azon egy személyautó Lentiben, a Széchenyi István téren. A város hivatásos tűzoltói a LE-KO Kft. szakembereivel közösen leemelték az autót a kerítésről, amely folytatni tudta útját. Személyi sérülés nem történt. 

20:50 | Balatonszentgyörgy: Beteg személy mozgatásában segítettek a keszthelyi hivatásos tűzoltók Balatonszentgyörgyön, a Sport utcában. 

Szombat

10:02 | Zalaszentgrót: Összeütközött két személyautó Zalaszentgróton, az Ifjúság utcában. A város önkormányzati tűzoltói áramtalanították a járműveket. 

12:54 | Zalaegerszeg: Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 76-os főúton, Zalaegerszeg határában. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, melynek sofőrje nem sérült. Az egység a forgalom irányításában is segédkezett. 

15:47 | Tótszerdahely: Több ponton is égett a száraz avar Tótszerdahelyen, a Bányató környékén. A letenyei hivatásos és önkéntes tűzoltók rövid idő alatt megfékezték a tüzet. 

19:22 | Vonyarcvashegy: Frontálisan ütközött két személygépkocsi Vonyarcvashegyen, a Fő utcában. A keszthelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyeknek utasai nem sérültek. 

21:21 | Felsőpáhok: Egy melléképület elé épített féltető alatt tárolt kukában keletkezett tűz az abba öntött hamu miatt Felsőpáhokon, az Ady Endre utcában. A lángok egy közeli farakásba és a melléképület tetőszerkezetébe is belekaptak. Mire a riasztott keszthelyi hivatásos és alsópáhoki önkéntes tűzoltók kiérkeztek, lánggal égés már nem volt. Az egységek a füstölgő, izzó farakást átforgatták, majd eloltották, míg a tetőszerkezetet megbontották, és az ott izzó részeket is eloltották.

Forrás: katasztrófavédelem.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában