Az elmúlt 24 órában történt

2024.01.31. 21:00

Marihuánát fogyasztott, majd vezetői engedély nélkül vezetett

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a szolgálatban lévő állomány kilenc főt fogott el, akik közül hat személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök három főt állítottak elő, írj a a police.hu.

Zaol.hu

Szabálysértési feljelentéssel 33 alkalommal éltek a zalai rendőrök, helyszíni bírságot 69, míg közigazgatási bírságot 22 alkalommal szabtak ki.

A járőrök 2024. január 30-án 15 óra körül Szentmargitfalván igazoltattak egy férfit, aki ellen szabálysértési körözés volt elrendelve, mivel a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette be a törvényes határidőn belül. A rendőrök a 44 éves helyi férfit előállították a Letenyei Rendőrőrsre.

A körzeti megbízottak 16 órakor Zalavár külterületén ellenőriztek egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit. Az igazoltatás során kiderült, hogy a sofőr nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, sohasem volt jogosítványa. A 25 éves geszterédi lakos elmondta a rendőröknek, hogy korábban marihuánát fogyasztott, amit a vele szemben alkalmazott gyorsteszt is igazolt. A férfit a Keszthelyi Rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

(Forrás: police.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában