Rendőrség

2024.01.10. 09:07

Ikertestvérének adta ki magát egy nagykanizsai férfi

A nagykanizsai rendőrök befejezték a nyomozást egy 36 éves helyi férfival szemben, aki családtagja adatait használta fel az igazoltatáskor.

Zaol.hu

blurred light abstract nightlife

Forrás: Freepik

Egy személyautó vezetőjét ellenőrizték a járőrök 2023. március 5-én az esti órákban Nagykanizsán, a Csengery úton. A sofőr nem tudta átadni vezetői engedélyét, sem más személyazonosító okmányát, ezért a rendőrök a férfi által bediktált adatok alapján ellenőrizték a nyilvántartásban. Bár az egyenruhások felfedeztek némi hasonlóságot a fényképen szereplő és az igazoltatott személy között, nem sikerült őket félrevezetni. 

A járőrök azonosították a magát ikertestvérének kiadó 36 éves férfit, akiről az is kiderült, hogy a bíróság eltiltotta a járművezetéstől. Ezután a ruházatát is átvizsgálták, ahonnét droggyanús növényi törmelék került elő. A büntetőeljárásban kiderült, hogy a gyanúsított THC-t fogyasztott mielőtt volán mögé ült, ezzel a bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségét is elkövette.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben folytatott nyomozást befejezte, melynek iratait vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek – közölte a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában