Zalabaksa térségében történt

2023.11.29. 15:41

Teljes útlezárás - két kamion karambolozott a 86-oson - frissítve fotógalériával!

Korosa Titanilla

Fotó: Korosa Titanilla

Frissítve 17.20:

Fotó: Korosa Titanilla

Tudósítónktól: Egy angol és egy szlovén kamion ütközött a zalabaksai temetőnél. Az ütközés következtében az egyik járműből a szállítmány kihullott és szétszóródott. 17 óra környékén továbbra is  útzár van Zalabaksa felé, a rendőrök a 86-oson a magyar-szlovén határ felől érkező járműveket Csesztreg vagy Lenti irányába terelik. Közben a műszaki mentés is elkezdődött.


15.33:

Összeütközött két kamion Zalabaksa régiójában, a 86-os főút 12-es és 13-as kilométerszelvénye között szerdán fél 4 tájban. A műszaki mentést végző lenti hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik kamiont. A főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

(Forrás: katasztrofavedelem.hu)

Anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt 2023. november 29-én 14 óra 50 perc körül a 86-os számú főút 12-es kilométerszelvényében. A rendőrök a balesettel érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták. A forgalmat mindkét irányból Csesztreg felé terelik, írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában