Összefoglaló

2023.10.26. 11:01

Rendőrségi intézkedések az elmúlt 24 órában

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a szolgálatban lévő állomány tíz főt fogott el, akik közül egy személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök három főt állítottak elő, közülük egy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

Zaol.hu

A keszthelyi járőrök 8 óra 15 perckor Zalavégen igazoltattak egy 23 éves méhteleki lakost, aki ellen a Soproni Rendőrkapitányság bírság meg nem fizetése miatt adott ki körözést. A rendőrök a körözött személyt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

Zalaegerszegen, a körzeti megbízottak 10 óra 45 perckor a Szentmártoni utcában igazoltattak egy 32 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfival szemben a Keszthelyi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a körözött személyt elfogták és átkísérték a bíróságra.

A rendőrök 18 óra 10 perckor egy személygépkocsival közlekedő 51 éves helyi lakost ellenőriztek Nagykanizsán. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették, és büntetőeljárást indítottak ellene – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában