Három nő vesztette életét Alsónemesapáti közelében

2023.10.31. 12:17

Halálos baleset a 76-os főúton - frissítve

A balesetben a vétlen sofőr felesége is meghalt.

Arany Gábor

Két személyautó ütközött össze az alsónemesapáti elágazónál a kanyarban

Fotó: Pezzetta Umberto

Közlekedési baleset történt 2023. október 31-én 11 óra 30 perc körül a 76-os számú főút 48-as kilométerszelvényében. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben.
Sznopek Veronika, a rendőr-főkapitányság sajtószóvivője érdeklődésünkre közölte, hogy a balesetben hárman a helyszínen életüket vesztették. Az elsődleges információk szerint egy Keszthely felé tartó Seat Cordoba típusú személyautó vezetője az alsónemesapáti kereszteződéshez közeledve elvesztette uralmát járműve felett és áttért a szembejövők sávjába, ahol az érkező Honda SUV személygépkocsival ütközött össze. A megyeszékhely felől jövő Seat Cordobában ketten haltak meg - egy 17 éves lány és egy fiatal nő - , a Hondát vezető férfit könnyű sérülései miatt vitték kórházba, a mellette utazó 70 éves felesége életét vesztette a balesetben.

 

 

Kérjük a közlekedőket, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel és türelemmel vezessenek az esős időben!

(Forrás: police.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában