Csat(t)lakozz!

2023.09.19. 09:22

Gigaposzterrel figyelmeztet a zalai rendőrség

„Ha nincs 9 élete, kapcsolja be!” – ezzel a jelmondattal hívják fel a figyelmet a rendőrök a biztonsági öv használatára Zalában.

Zaol.hu

Forrás: police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság tavasszal indította el a Csat(t)lakozz! nevű kampányt, amely a biztonsági öv és a gyermekülés helyes használatára, azok megkérdőjelezhetetlen fontosságára hívja fel a figyelmet. A rendőrség célja a közlekedésbiztonság javítása, a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek számának csökkentése, valamint az esetleges sérülések súlyosságának mérséklése.

Ennek érdekében a zalai rendőrök két gigaposztert helyeztek ki 2023 szeptemberében Zalaegerszeg elkerülő szakaszain. Az óriásplakát „Ha nincs 9 élete, kapcsolja be!” jelmondata hívja fel a közlekedők figyelmét arra, hogy a biztonsági öv használata nemcsak kötelező a járművekben, hanem használata életeket menthet – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában