Az elmúlt 72 órában történt

2023.08.28. 09:52

Ittasan ült a volán mögé, és fának ütközött autójával egy zalabéri nő

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén három könnyű sérüléssel, valamint 11 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Zaol.hu

Forrás: police.hu

Egy 33 éves zalabéri nő közlekedett személyautóval 2023. augusztus 27-én 17 óra 55 perc körül Türjén, amikor a Hegytető utcában egy fának ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett. A helyszínen intézkedő rendőrök megállapították, hogy a balesetet okozó sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá felmerült a gyanú, hogy ittasan ült a volán mögé, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter igazolt. A járművezetőt további mintavétel céljából előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették. A nő ellen az ittas vezetés miatt bűntetőeljárás indult.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány az elmúlt 72 órában 13 főt fogott el, akik közül kilenc személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök 11 főt állítottak elő, közülük kettő személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában