Az elmúlt 72 órában történt

2023.07.03. 09:56

Megcsúszott a nedves úton és a tetejére borult egy autó a 76-os főúton

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén öt könnyű sérüléssel, valamint tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 22 éves zalaegerszegi férfi közlekedett személyautóval 2023. július 1-én 20 óra 20 perc körül a 76-os számú főúton, Nagykapornak irányából Zalaegerszeg felé. Amikor a 48-as kilométerszelvényhez ért, a jármű egy balra ívelő kanyarban a nedves úttesten megcsúszott, majd az árokba csapódott és a tetejére borult. A balesetben a sofőr és utasa az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyebb sérülést szenvedtek.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány az elmúlt 72 órában tíz főt fogott el, akik közül hat személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök 18 főt állítottak elő, közülük öt személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában