Bűncselekmény

2023.07.18. 16:22

Eltiltás hatálya alatt vezettek

Zaol.hu

Fotó: ZH

A járőrök még június 9-én a késő esti órákban ellenőriztek Bakon, a Táncsics Mihály utcában egy 28 éves zalatárnoki gépjárművezetőt, akiről megállapították, hogy a Zalaegerszegi Járásbíróság eltiltotta a vezetéstől.

Szintén eltiltás tartama alatt vezette járművét az a férfi is, akit a rendőrök június 20-án 21 óra után Gellénháza és Sárhida közötti mellékúton igazoltattak.

Az egyenruhások mindkét férfit a helyszínen elfogták, majd előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt kihallgatták őket. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy 2021. május 14-e óta, aki a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt járművet vezet, bűncselekményt követ el, és bírósági eljárást vonhat maga után. - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában