Országos koordináció keretében

2023.07.24. 14:21

Álmukban lopta meg a kempingezőket a román férfi, a zalaegerszegi nyomozók elfogták (videó)

A zalaegerszegi nyomozók országos koordináció keretében azonosítottak és fogtak el egy román állampolgárságú tolvajt.

Zaol.hu

Forrás: police.hu

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon lopás bűntett gyanúja miatt indult eljárás 2023 júniusában. A nyomozás adatai szerint az elkövető Tófejen, egy motorostalálkozón éjszaka, amíg mindenki aludt, nyolc sértett sátrából összesen 613 000 forintnyi pénzt, valamint egy motoroskabátot is eltulajdonított.

Forrás: police.hu

A helyi nyomozók széles körű adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során kiderült, hogy nem elszigetelt esetről van szó, az elkövető azonos módszerrel több rendezvényre, illetve kempingbe is járt fosztogatni. A nyomozás sikeres lefolytatása érdekében országos koordináció indult. Az összefogás és a nyomozás eredményeként a zalaegerszegi rendőrök 2023. július 21-én 4 óra 40 perckor egy révfülöpi kempingben fogták el a román állampolgárságú elkövetőt, ahol már szintén több embert megkárosított több százezer forint értékben.

A nyomozók a 44 éves Ioan V.-t elfogását követően előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra. A rendőrök a férfit többrendbeli kifosztás bűntett, valamint más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vételét követően kezdeményezték letartóztatását, amit a bíróság el is rendelt – közölte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában