A mentők szuperhősök

2023.06.28. 19:30

Zalaegerszegi köszönőlevél egy ájulásos rosszullét után

Az Országos Mentőszolgálat áldozatkész segítségét köszönte meg az OMSZ közösségi felületén is közzétett levélben egy zalaegerszegi polgár.

Péter B. Árpád

Egy mentőkocsi belülről. A szuperhősök minden nap életeket mentenek

Forrás: OMSZ

Mint írta, június 17-én, a reggeli órákban mentőt kellett hívnia 81 éves édesapjához ájulásos rosszullét miatt. Felidézte: a diszpécser kedves volt, segített, a kocsi pedig pillanatok alatt kiért hozzájuk.

„Szívből szeretném megköszönni édesapám és a családom nevében a mentős kollégáknak a gyors és hatékony beavatkozást, és azt, hogy amint édesapámat szállítható állapotba helyezték, pillanatok alatt a sürgősségi osztályra vitték”, fogalmazott a levélíró, akiről az OMSZ csak annyit közölt, K.V. a monogramja.

Levelében elmesélte, ötfős stáb érkezett hozzájuk, és valamennyien „profi módon tették a dolgukat”, szépen és türelmesen beszéltek édesapjával és mindannyiukkal.

A legmeghatóbb szavak így szóltak: „Hétéves kisfiam – miután édesapámat elszállították és felocsúdtunk a történtekből – azt mondta, hogy a mentősök a Szuperhősök”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában