Lezárult a nyomozás

2023.04.21. 14:45

Se vezetői engedély, se józanság - súlyosan megsérült a vétlen sofőr

Se vezetői engedély, se józanság; súlyosan megsérült a vétlen sofőr abban a balesetben, amit egy 21 éves nagyatádi férfi okozott 2022. augusztus 24-én a 11 óra után percekben a 74-es számú főúton.

Arany Gábor

A fiatal férfi Mazda típusú személyautóval Bak irányából Hahót felé tartott, amikor a 32. kilométer közelében ittassága miatt áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és ütközött a szemből érkező, 66 éves szigetvári nő által vezetett Daewoo Matiz személyautóval. Az ütközés erejétől a Daewoo az út melletti árokba, a Mazda pedig az erdős területre, a fák közé csapódott. A balesetben mindkét gépkocsivezető megsérült, a vétlen sofőr súlyosan. A baleset okozó sofőrről kiderült, hogy ittasan ült volán mögé, és vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért előállították az egerszegi kapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették. Az ügyben vele szemben folytatott nyomozást a napokban befejezték, a vizsgálat anyagát átadták az  ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában