200 ezer forint lett volna

2023.04.04. 15:16

Nem fizettek nyomravezetői díjat az eltűnt idős nő ügyében

Mint többször beszámoltunk róla, 2022. szeptember 26-án gősfai lakóhelyéről az elszökött kutyáját indult megkeresni egy 69 éves asszony, ám nem tért vissza, utána életjelet nem adott magáról.

Arany Gábor

Felkutatására több keresést is szerveztek, de ezek nem vezettek eredményre.  Az ügyben a vármegyei rendőr-főkapitányság vezetője 2023. január 12-én nettó 200 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A felhívás szerint ez annak fizethető ki, aki az eltűnt személy hollétével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, ami az eltűnt személy megtalálását közvetlenül elősegíti.  Nos, a település külterületén február 17-én, pénteken délután vadászok bukkantak emberi maradványokra. Ezek vizsgálata azóta bebizonyította, hogy az eltűnt asszonytól származnak. Érdeklődésünkre Cséber Benjámin főhadnagy, a rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, a nyomravezetői díjat nem fizették ki. Ennek magyarázata, hogy a bejelentés nem az eltűnt személyre vonatkozó adatokkal szolgált, csak a szakértői vizsgálatokból derült ki, hogy az idős asszonyról van szó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában