Rendőrség

2023.04.08. 12:08

Ittasan, jogosítvány nélkül okozott balesetet Nemesapátiban

Befejezte a rendőrség a nyomozást egy ittas vezető ügyében, akinek ráadásul nem volt jogosítványa, és balesetet okozott.

ZH

Forrás: police.hu

A nyomozás adatai szerint 2022. november 30-án 20 óra körül Nemesapátiban, a Fő utcában egy személyautóval közlekedő 24 éves férfi árokba hajtott, majd villanyoszlopnak és egy beton hídfejnek ütközött, a gépkocsi pedig az oldalára borult. A személyautó jobb első ülésén utazó 18 éves nő súlyosan megsérült.

A rendőrök alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami pozitív értéket mutatott, emellett azt is megállapították, hogy vezetői engedéllyel sem rendelkezik. A járművezetőt további mintavétel céljából előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság a 24 éves férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás esetében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az iratokat pedig átadta az illetékes ügyészségnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában