Viharkárok, áramszünet

2023.02.05. 12:49

Összefogtak a pusztaszentlászlóiak: az Újhegyi Borbarátok Egyesülete felajánlotta fagyasztóládáit a lakosoknak

Letenyén már szombaton délelőtt általános üzemzavart okozott az áramszolgáltatásban az időjárás – tájékoztatta lapunkat Farkas Szilárd polgármester.

Gyuricza Ferenc

Vasúti sínekről és útszakaszokról távolítottak el fákat a letenyei tűzoltók

Forrás: Letenye KVŐ

Elmondta: információ szerint a Söjtör-Letenye gerincvonalon okozott elektromos meghibásodást a szélvihar, amit ugyan sikerült kijavítaniuk a szolgáltató munkatársainak, ennek ellenére néhány utcában még vasárnap sem volt teljes az elektromos ellátás a városban. Zalalövőn és térségében ugyancsak a viharos erejű szél okozott problémákat. Zalaháshágyon szintén megszűnt miatta az áramellátás, amellett melléképületre döntött egy nagyobb fát is, Zalalövőn pedig két közútra dőlt fához kellett a helyi önkéntes tűzoltó egyesület tagjainak kivonulniuk. A városban emellett kéménytűz is keletkezett egy családi háznál, utóbbit a körmendi hivatásos tűzoltókkal közösen fékezték meg a helyi önkéntes egyesület tagjai. Pusztaszentlászlón is üzemzavar keletkezett az áramszolgáltatásban, Kaj István polgármester arról számolt be, hogy a helyi lakosoknak az Újhegyi Borbarátok Egyesülete fagyasztóládáit ajánlották fel, szükség esetén ott tudják elhelyezni a fagyasztott élelmiszereiket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában