Vádemelés

2022.08.16. 14:30

Sikertelen légyott után megzsarolta a férfit a nemesrádói nő

A történet vádlottá lett főszereplője, egy 1992-ben született nemesrádói nő és barátnője 2020. december 6-án este nyolc körül telefonos egyeztetést követően jelent meg Zalaegerszegen, egy férfi Gasparich utcai lakásánál, hogy pénz ellenében szexuális kapcsolatot létesítsenek.

Arany Gábor

Fotó: Illusztráció/Shutterstock

 A férfi azonban a megérkezésüket követően szólt nekik, hogy a szexuális aktus elmarad, mert a húga kis idő múlva hazajön. A két nő 45 ezer forintot kért azért, hogy eljöttek, függetlenül az együttlét elmaradásától, mire a férfi 42 ezer forintot adott át a nemesrádói nőnek, aki ezt követően társával együtt távozott a lakásból.

A nemesrádói nő másnap reggel hét óra tájt a Viberen keresztül üzeneteket küldött a közben külföldre utazott férfinak, és kérdőre vonta, miért nem akart velük a megbeszélteknek megfelelően szexelni, majd közölte, ára van a hallgatásának, hogy ne mondja el a férfi családjának, milyen perverz szexuális dolgok után érdeklődik. A nő azt is közölte, miszerint a társa jó videót csinált róla, amikor a szexuális együttlétről tárgyalt velük a lakásban, és a felvételt elküldik a húgának, ha nem fizet 300 ezer forintot. Nyomatékul közölte: a pénz estére legyen meg, mert különben minden videót átküldenek a férfi testvérének. A nemesrádói nő még aznap késő délután újra üzent a Viberen a közben Zalaegerszegre visszaérkezett férfinek, hogy már 500 ezer forintot kér a hallgatásáért cserébe. A férfi ezt elfogadta, majd abban egyezett meg zsarolójával, hogy a pénzt aznap este fél hétkor Zalaegerszegen, a Sport utcai parkolóban adja át neki. Ezt követően azonban a rendőrséghez fordult, így a nőt a járőrök elfogták, amikor a pénzért megérkezett a parkolóba.
A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba közlése szerint a nemesrádói nő ellen a Zalaegerszegi Járási Ügyészség zsarolás bűntette miatt emelt vádat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában