Az elmúlt 24 órában történt

2022.08.25. 15:45

Két autó ütközött a 74-es főúton, Bak és Hahót között

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő súlyos, és kettő könnyű sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 20 éves nagyatádi férfi közlekedett személygépkocsival 2022. augusztus 24-én 11 óra 10 perc körül a 74-es számú főúton, Bak felől Hahót irányába. Haladása során a 32-es kilométerszelvénynél feltehetőleg ittassága - melyet a vele szemben alkalmazott alkoholteszter is igazolt - miatt áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a szemből érkező, szabályosan közlekedő 66 éves szigetvári nő által vezetett személyautóval. Az ütközés erejétől a járművek az út melletti árokba, valamint erdős területre sodródtak. A baleset következtében mindkét gépkocsivezető megsérült.

Forrás: police.hu

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a balesetet okozó férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért őt ellátását követően engedély nélküli vezetés miatt előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették. Ellene az ittas vezetés miatt bűntetőeljárás, az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult. – közölte a police.hu.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában