Szexuális visszaélés

2022.05.12. 16:41

Éveken át molesztálta kislány unokatestvérét a sümegcsehi férfi, vádat emeltek ellene

Kislány unokatestvérét használta szexuális gerjedelme levezetésére a fiatal férfi, ügyében nemrég született vádirat.

Arany Gábor

Forrás: Illusztráció / Pexels

Ennek ismertetésekor dr. Pirger Csaba, a megyei főügyészség sajtószóvivője közölte, hogy az 1998-ban született, az idő tájt még szüleivel Sümegcsehiben élő férfi 2016-ban rokonai látogatásakor rendszeresen játszott az akkor 8 éves unokahúgával. A gyermeket ölébe ültette, amitől időnként nemi izgalomba jött. A következő évben a férfi elköltözött a szülőktől, de amikor a közeli településről rokonai látogatóba érkeztek, a kislányt áthívta magához, hogy a számítógépen játszanak. Arra is megkérte a kislányt, hogy megmasszírozhassa a combját, amit a gyermek megengedett neki. Ilyenkor a férfi a hason fekvő kislányról a nadrágot, majd a bugyit levette, és a gyermek masszírozása közben szexuálisan kielégült. A férfi mindezt 2017-től kezdődően 2020. június 20-ig – a kislány 12. életévének betöltéséig – folytatta évi 3-4 alkalommal az unokahúgával, aki ez ellen nem tiltakozott. A kislány később is alkalmanként önszántából ment át sümegcsehi rokonaitól a férfi házába, ahol engedte, hogy nagybátyja a hátát és combját masszírozza, ami számára szexuális kielégülést hozott. Az együttlétek idővel kezdtek kellemetlenné válni a lánynak, ezért utoljára 2021 februárjában engedte a férfinak, hogy ily módon vágyait kiélje, majd ettől elzárkózott, és nyáron a rokonainak beszámolt a vele történtekről.

A Keszthelyi Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak, valamint szexuális visszaélés bűntette miatt emelt vádat a fiatal férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában