Megtörtént az orvosszakértői vizsgálat

2022.03.03. 11:33

Orosztonyi emberölés: szúrt sérülése volt az eltűnt férfinek

Megtörtént az orosztonyi ház udvarán talált holttest orvosszakértői vizsgálata.

police.hu

Forrás: Illusztráció

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Nagykanizsai Rendőrkapitányság 2022. január 5-én indított eljárást egy 52 éves kerecsenyi férfi eltűnése miatt.

 

A rendőrség minden eszközt igénybe vett az eltűnt felkutatása érdekében, akit 2022. március 1-én délelőtt Orosztonyban holtan találtak.

 

A halálesettel kapcsolatban bűncselekmény gyanúja merült fel. Az ügy tisztázása érdekében a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés elkövetése miatt eljárást indított. A rendőrök a helyszínen a ház tulajdonosát, egy 55 éves orosztonyi férfit elfogtak, előállítottak majd őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként ki is hallgatták.

 

Az orvosszakértő bevonásával végrehajtott vizsgálat során megállapították, hogy az 52 éves férfinak szúrt sérülése van, ezért a zalai nyomozók az elkövetőt ismét kihallgatták gyanúsítottként, de már emberölés bűntett elkövetése miatt - közölte a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában