Megemlékezések

2022.03.11. 14:34

Forgalomkorlátozások lesznek a hosszú hétvégén Keszthelyen, Hévízen és Türjén

Megemlékezések miatt forgalomkorlátozásokra számíthatnak a közlekedők.

police.hu

Forrás: Illusztráció: pixabay.com

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az ünnepi megemlékezés zavartalan lebonyolítása érdekében időszakos és szakaszos útlezárásokra kell számítani.

 

Türjén 2022. március 11-én, 17 óra 30 perckor kezdődő ünnepi rendezvényhez kapcsolódóan forgalomkorlátozásra kell számítani:

 

  • 18 óra és 18 óra 30 perc között a Szabadság tér, Deák utca és Petőfi tér útvonalon.

 

Keszthelyen 2022. március 14-én tartott ünnepi rendezvények ideje alatt 14 óra 30 perctől 16 óráig forgalomkorlátozás lesz a Kossuth Lajos utcában

 

  • 14 óra 30 perctől 15 óráig a Kossuth Lajos utcát lezárják a Mártírok útjáig a felvonulás miatt

 

  • 15 órától 16 óráig a Kossuth Lajos utcának, a Mártírok útja és Szent Miklós utcai körforgalom közötti szakaszát lezárják a Balaton Múzeum kertjében tartott rendezvény miatt.

 

Hévízen 2022. március 14-én az ünnepi megemlékezés zavartalan lebonyolítása érdekében az alábbi forgalmirend-változások lépnek életbe:

 

  • 18 órától 18 óra 30 percig félpályás útlezárásra kell számítani a Széchenyi utcának a Rákóczi utca és Kossuth Lajos utca közötti szakaszán.

 

  • 18 óra 30 perc és 19 óra között lezárják a Kossuth Lajos utcát, a Széchenyi utca és a Honvéd utca között a koszorúzás időtartamára.

 

Fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában