Teljesen megfeledkezett magáról

2022.02.24. 15:24

Részegen és pucéran randalírozott egy férfi Vonyarcvashegyen

Belekötött a strand vendégeibe, hangoskodott, ütött, rúgott és meztelenre vetkőzött a magáról megfeledkezett 35 éves őrbottyáni férfi.

Arany Gábor

A 2021. augusztus 14-én hajnalban a vonyarcvashegyi  Lido strandon  történtekben jelentős szerepe volt az alkoholnak is. Itt múlatta az idejét a 35 éves őrbottyáni férfi, aki lerészegedve trágár  szavakkal sértegette a büfésoron a vendégeket. Az egyik lányt vörös hajú k….nak nevezte,  az otrombaságot számon kérő barátját pedig megütötte. A hangoskodás miatt a biztonsági őrök a kötekedő férfit megpróbáltak csitítani, majd a strandról kivezették.

 

 

Visszatérése megakadályozására bezárták a strand kapuját, amit a feldühödött részeg férfi többször megrúgott, közben kiabált, szidalmazta az embereket. Ennyivel nem érte be, átmászott, átugrott a bejárati kapun, hogy visszajusson a strandra, de többször elesett, és közben  továbbra is szitkozódott. A férfit a biztonsági őrök megint kivezették a strandról. A dühöngő férfi ekkor megszabadult ruháitól, nemi szervét mutogatta, folytatta az ordibálást, a körülötte állók sértegetését. E közben a strand bejárati kapuját többször megrúgta, megütötte, sőt egyszer nekirontott, amitől a kapu bal szárnya leszakadt.

 

A vendégek egyike időközben telefonon értesítette a rendőrséget, és az őrbottyáni férfi csak a rendőrjárőr megjelenésekor csillapodott le.

A vádirat megfogalmazása szerint a férfi kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása az ott tartózkodókban megbotránkozást, riadalmat keltett. 

 

Szándékosan megrongálta a bejárati ajtót, amivel 94 ezer forint kárt okozott.

 

A megyei főügyészségi sajtószóvivő, dr. Pirger Csaba közlése szerint a férfi ellen a Keszthelyi Járási Ügyészség garázdaság és rongálás vétsége miatt emelt vádat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában