Látta a balesetet?

2022.02.23. 15:52

Megsérült a kamaszlány, mégis elhajtott a baleset helyszínéről a sofőr Zalaegerszegen (frissítve)

A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság eljárást indított segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt.

 

Egy ismeretlen személy közlekedett az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, feltehetően fehér színű, Volkswagen Caddy típusú személygépkocsival 2022. február 22-én 7 óra 50 perckor Zalaegerszegen, a Platán soron. Amikor a Dózsa György utca kereszteződésénél található gyalogosátkelőhelyhez ért, nem biztosított áthaladási elsőbbséget a neki balról, jobbra átkelni szándékozó 17 éves zalaegerszegi lánynak, aki a balesetben megsérült. Ezt követően a sofőr, valószínűleg egy idősebb, őszes hajú férfi, a helyszínről adatainak hátrahagyása és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

 

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-92-311-150-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában