Frissen Zalából

2021.12.01. 15:00

Szabálytalan parkolásból lett tettlegesség Nagykanizsán

Szabálytalan parkolásból kerekedett konfliktus, a türelmét elvesztő autós ellen indult büntetőeljárás

Arany Gábor

A nemrég vádemelésig jutott történetet a megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba ismertette.

E szerint egy gépkocsi-alkatrészeket forgalmazó vállalkozás kiszállítójaként dolgozó nő 2021. július 9-én délelőtt céges autóval érkezett a kanizsai ipari parkban az egyik kft-hez és Dacia Dokker autójával leparkolt egy Opel Meriva személyautó mögé. A nő nem találta meg a keresett személyt, ezért segítséget kért, ami kicsit több időt vett igénybe, ám közben visszaért autójához az Opel Meriva 65 éves férfi kanizsai tulajdonosa, aki a céges Dacia miatt nem tudott elhajtani, ettől ingerült lett, ezért az éppen felbukkanó nőre rákiabált, hogy engedje már ki!

A nő azonban azt mondta, legyen türelemmel, pár perc múlva eleget tesz a kérésének, az opelos azonban sietett, és immár trágár hangnemben kiabálva közölte: te büdös k…a, nem gondolod, hogy itt rád fogok várni! A nő ezt hallva ismét közölte a vádlottal, ő is munkaidőben van, legyen türelemmel. A férfi ettől még indulatosabbá vált fenyegetőzni kezdett, hogy neki fog menni, majd felemelt kézzel el is indult feléje.

A nő ekkor karjait kinyújtva próbálta távol tartani magától támadóját, aki elkapta a könyökét, közben lábon rúgta. A nő ettől megingott, az opelos pedig a nőt karjánál fogva rángatni kezdte a parkoló autók felé, de a nő rövid időn belül kiszabadította magát. A történteket többen látták, és rákiabáltak a az idős férfira, mit képzel magáról, hogy egy nőt rángat, de más módon nem avatkoztak közbe.

Miután az opelos a bántalmazást abbahagyta, a nő félreállt a céges autóval szabaddá téve az utat az elhajtó Opel számára. A bántalmazás következtében a nőnek 8 napon belül gyógyuló, könnyű testi sérülése keletkezett. A férfi fényes nappal, másokban megbotránkozást, riadalmat keltő módon viselkedett.

A történtekre tekintettel a Nagykanizsai Járási Ügyészség garázdaság és testi sértés vétsége miatt emelt vádat a 65 éve férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában