Frissen Zalából

2021.10.14. 14:03

Megdöbbentő módon élt vissza egy szerelmes nő érzelmeivel a zalaegerszegi férfi

Visszaélt a szerelmes nő érzelmeivel, több százezer forint kárt okozott kedvesének az az ötvenes éveiben járó férfi, aki ellen emiatt nemrég emeltek vádat.

Arany Gábor

Fotó: pixabay.com

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba közlése szerint a zalaegerszegi férfi 2016-ban ismerkedett meg egy letenyei nővel. A kezdetben baráti kapcsolat a nő részéről szerelemmé változott, és bár alkalmi szexuális kapcsolat is volt közöttük, életüket szorosabban nem kötötték össze. Az egyik alkalommal, 2017. december 14-én, amikor a férfi kedvesénél töltötte az időt, elmondta neki, hogy gépkocsija elromlott, nincs mivel közlekednie. Kapcsolatunkra tekintettel a nő felajánlotta, hogy külföldön tartózkodó fia Audi A4-es személygépkocsiját megvásárolhatja, s ehhez fia beleegyezését meg is kapta. A szóban kötött megállapodás szerint az autóért 500 ezer forintot fizet a férfi, amire egy évet kapott. Ebben bízva a nő megengedte, hogy a vételár teljes kifizetését megelőzően birtokba vegye, használja a kocsit a férfi, akinek mint kiderült, a megvásárlás valójában nem volt szándéka, és erre a következő hónapokban nem is törekedett. Ráadásul miután a műszaki vizsgája lejárt az autónak, Zalaegerszegen egy parkolóban hátrahagyta, és onnan az asszony szállíttatta el, miután a közigazgatási hatóság erre felszólította. Az Audi A4-es olyan állapotba került, hogy csak 80 ezer forintért lehetett eladni. További 300 ezer forinttal is megkárosította kedvesét a csalárd udvarló, mert készpénzt kért kölcsön tőle, és a nő, hogy eleget tegyen a kérésnek 300 ezer forint hitelt vett fel, majd a pénzt 2018. április elején átadta a férfinak, bízva az ígéretében, miszerint az összeget a kamataival együtt majd ő törleszti. Ezt nem tette meg, sőt ez után a nő számára elérhetetlenné vált és csak akkor törlesztett a tartozásából 90 ezer forintot 2020-ban, miután megindult a büntetőeljárás ellene

A férfi ellen a kanizsai járási ügyészség csalás bűntette miatt emelt vádat.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában