felhívás

2021.10.11. 13:00

Károsultak jelentkezését várja a Zala megyei rendőrség

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság által közzétett felhívás szerint többrendbeli csalás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy 56 éves keszthelyi férfi ellen.

ZH

A nyomozás adatai alapján a férfi 2014-től több alkalommal üzleti lehetőségek, kamatmentes hitel, valamint kedvezményes ingatlan vásárlásának ígéretével és különféle jogcímek ürügyén csalt ki különböző személyektől nagyobb összegeket. A nemrég rendőrkézre került férfi letartóztatását kezdeményezte a rendőrség.

Az eddigi adatok szerint egy esetben egy 38 éves zalaegerszegi nő is segítséget nyújthatott neki a csalásban, őt szintén gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

A rendőrség kéri, hogy aki a csalások miatt sértettként azonosítja magát, vagy esetleg hasonló bűncselekményekről információval rendelkezik, hivatali munkaidőben hívja a 06-83-312-234-as telefonszámot, vagy jelentkezzen személyesen a Keszthelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (8360 Keszthely, Deák Ferenc u. 31.), vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentes segélyhívószám valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában