Frissen Zalából

2021.09.10. 18:29

Vonattal ütközött egy robogó Balatonedericsen

Ismét járnak a vonatok Vonyarcvashegy és Balatonederics között, miután péntek délután befejeződött a helyszínelés a korábbi baleset helyszínén – közölte a Mávinform közösségi oldalán.

MTI, veol.hu,

Forrás: Zsámbóki Dóra / baon.hu

A veol.hu szerint a 71-es számú főút 90. kilométerszelvényében, Balatonederics belterületén 15 óra 50 perckor egy motorkerékpáros Balatonfüred irányából Keszthely irányába közlekedett. A jármű vezetője eddig tisztázatlan okok miatt a vasúti tiltó jelzés ellenére a vasúti sínekre hajtott, ahol nekiütközött az éppen ott elhaladó menetrend szerinti személyvonatnak – írja a police.hu. A balesetben a motorkerékpár sofőrje megsérült, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

A vasúttársaság tudatta: a helyszínelést befejezték, így ismét közlekedhetnek a vonatok Vonyarcvashegy és Balatonederics között. Az Ukk-Tapolca-Keszthely-Balatonszentgyörgy vonalon fokozatosan csökkenek a késések, a menetrend szerinti közlekedés estére állhat helyre.

Fotó: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában