Országos Tűzmegelőzési Bizottság

2021.07.30. 13:00

Alkotói pályázat

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság alkotói pályázatot hirdet óvodások és iskolások részére, melyre a 6–10 éves, a 11–14 éves, valamint a 15–18 éves korcsoportban tanulók küldhetnek be alkotásokat.

ZH

A pályázat felmenő rendszerű, első körben területi szinten bírálják el a beérkezett műveket. A területi szinten első helyezést elért alkotások az országos versenyben vesznek részt. Az alkotások központi témája a tűzmegelőzés.

Az iskolások korcsoportonkénti kategóriái: szabadkézi rajz (A/3-as vagy A/4-as méretű, bármely technikával készített alkotás), egyéb kézműves alkotás (bármilyen anyagból 30×30×20 cm méretben), irodalmi alkotás (vers vagy mese, legfeljebb két A/4-es oldal terjedelmű költemény vagy tanulságos történet), számítógépes program (játék, alkalmazás vagy legfeljebb 60 másodperc hosszúságú film).

Az iskolás korcsoportban az alkotásokat egyénileg vagy csapatban lehet elkészíteni. Csapat nevezése esetén egy csapaton belül legfeljebb három, azonos korcsoportba tartozó gyermek vehet részt.

Benyújtás módja: az alkotásokat postai úton vagy e-mailen, előzetes egyeztetés után személyesen, a korcsoport és kategória megjelöléssel a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság (8900 Zalaegerszeg, Mártírok útja 54.) részére kell megküldeni. A beérkezési határidő október 15.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában