Frissen Zalából

2021.05.19. 16:00

Letörte a zalakomári vasúti félsorompót, majd elhagyta a baleset helyszínét

A nagykanizsai rendőrök befejezték a vizsgálatot a somogysimonyi férfi ügyében.

police.hu

Fotó: police.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. február 12-én a reggeli órákban érkezett bejelentés, hogy Zalakomárban, a Vasút téren egy ismeretlen jármű letörte a vasúti átjárót biztosító félsorompót, majd elhajtott onnan.

A rendőrök szemlét tartottak, majd az adatgyűjtés során azonosították azt a járművet, amellyel a balesetet okozták. A nyomozás adatai alapján egy 59 éves somogysimonyi férfi közlekedett személyautóval 8 óra 40 perckor, amikor a vasúti kereszteződésben a tilos jelzésen áthaladva letörte a félsorompót.

Fotó: police.hu

Az eljárás során a rendőrök a sofőrt vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában