vádat emeltek

2021.02.26. 08:23

Kábítószert árult egy zalaegerszegi férfi

Egy 27 éves zalaegerszegi férfi ellen emeltek vádat, mert 2019 végétől marihuánát és amfetamint tartalmazó speedport, valamint MDMA-hatóanyagú ecstasy tablettát értékesített.

Arany Gábor

Az egyik üzlet például internetes ismeretség alapján köttetett. A vevő, egy nő először 10 darab ecstasyt kapott ajándékba, amit a fiatalember házhoz szállított, és a nővel közösen fogyasztottak is belőlük a lakásban. Ezen kívül több alkalommal adott el más személyeknek 1-2 gramm marihuánát, valamint egy vevőjének 32 darab ecstasy tablettát 13 gramm marihuánát adott át, ám ezeket már a rendőrök lefoglalták.

A házkutatásokon előkerült anyagok, köztük egy Hollandiából érkezett amfetamint tartalmazó levélküldemény kábítószertartalma meghaladta jelentős mennyiség alsó határának 132 százalékát.

A férfi ellen a Zala Megyei Főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csab közlése szerint jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat a főügyészség.

Kapcsolódó tartalom

https://www.zaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/jelentos-mennyisegu-kabitoszert-arult-egy-paros-zalaban-4968745/

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában