teljes útzár mellett helyszíneltek

2021.01.21. 09:44

Személyautó és tehergépkocsi ütközött Nagykanizsa térségében – frissítve

Közlekedési baleset történt ma délelőtt a 7-es főút Nagykanizsa-Sormás közti szakaszán. A rendőrségi helyszínelés teljes útzár mellett zajlik.

Szabó Zsófia

Fotó: SZA

Nyálkás és csúszós útszakaszon ütközött – ezidáig ismeretlen körülmények közt – egy személyautó és egy kistehergépjármű. A rendőrség tájékoztatása szerint mindkét autó sofőrje megsérült a kiskanizsai Kismező utca kivezetője és a 74-es útra vezető körfogalom közti szakaszon történt balesetben.

Fotó: SZA

A jelentősen megrongálódott járműveket az arra járó letenyei, hivatásos tűzoltók áramtalanították. A helyszínen jelenleg is dolgoznak a rendőrök. A balesetben érintett főút 210. kilométerének szakaszát kikerülni a környező utcákban lehet.

Frissítés:

A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött. A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad – tájékoztat a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában