gyorshajtás

2020.06.17. 11:32

90 helyett 160 km/h-val száguldott egy autós Hévíz térségében

A 760-as számú főúton rögzítették a szabályszegést a keszthelyi rendőrök, a sofőr 70 km/h-val lépte túl a megengedett sebességhatárt.

police.hu

Fotó: police.hu

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az idegenforgalom miatt megnövekedett forgalmat lebonyolító, balesetveszélyes útszakaszokon folyamatosan végeznek ellenőrzéseket, melynek célja a sebességtúllépések visszaszorítása, a közúti közlekedési balesetek megelőzése, ezáltal a közlekedésbiztonsági helyzet javítása.

Fotó: police.hu

Jelentősen túllépte a sebességhatárt az a járművezető, aki 2020. június 15-én a 760-as számú főútvonalon közlekedett Hévíz térségében a megengedett 90 km/h sebesség helyett 160 km/h sebességgel, veszélyeztetve magát és a közlekedésben résztvevő többi járművezető testi épségét is. A sofőrrel szemben az egyenruhások közigazgatási bírságot szabtak ki – közölte a police.hu.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a sebességhatárokat minden esetben tartsák be, a közlekedés szabályinak megsértése súlyos és visszafordíthatatlan következményekkel járhat! A helyes közlekedési magatartással megelőzhetők a közúti tragédiák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában