Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény

2020.05.02. 11:21

Teherautóval letörte a vasútiátjárónál a félsorompót egy zalaszentiváni férfi

Egy 44 éves zalaszentiváni férfi közlekedett 2020. március 17-én délelőtt egy MAN teherautóval Zalaistvánd irányából Pókaszepetk felé.

police.hu

Haladása során egy fény – és félsorompóval biztosított vasúti átjáróhoz érve a fénysorompó villogó piros jelzése ellenére behajtott az átjáróba, és a jármű jobb oldalára rácsukódó félsorompót letörte. A balesetben nem sérült meg senki.

Fotók: police.hu

A rendőrök a jármű vezetőjét közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, aki elismerte a felelősségét a baleset bekövetkezéséért és elmondta, hogy nem vette észre az erős napfényben a fénysorompó tilos jelzését.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek -írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában